Samla kollegor, samarbetspartners eller kunder till en kul kväll med vinprovning och matlagning i vårt vackra studiokök i Eklundshof. Här skapas till vardags vackra matbilder och recept men på kvällarna förvandlas studion till en kreativ mötesplats med dryck och matlagning i fokus. Vi har tagit fram två olika paketeringar som är uppskattade. Vem vet, kanske det kommer någon gästkock någon gång. Kom gärna med önskemål!

C30A9424

Vilka är Sjödin & Forslin då?

Vi är två dedikerade själar som fann varandra genom passionen till mat och dryck. Både Maria och Liselotte har förflutet inom media och reklam och har nu lyckan att jobba med det som de brinner för mest.

-Vinprovning och matlagning!

Kvällen inleds med ett välkomnande glas, sedan delar vi gruppen på två. Ena halvan provar vin med Maria medan den andra lagar mat tillsammans med Liselotte. Vi byter i halvlek så alla får chans att prova vin och laga mat. Sedan äter vi förstås tillsammans. Det finns inget bättre sätt att umgås på än att laga mat ihop anser vi. Man knyter band, lär sig samarbeta och samtidigt har man trevligt på ett avslappnat sätt.

-Kökshäng med dryckesprovning och smårätter!

Trevligaste stället att umgås på är i köket, eller hur? För visst är det så att på många fester och middagar hamnar man tillslut gärna i köket. Det är där det händer, doftar och skapas. Ta med kollegor, samarbetspartners eller kunder till vårt kök medan det lagas mat som bjuds som smårätter på stående fot. Samtidigt får ni prova passande drycker som en slags avslappnad provning.

Pris: från 1590kr exkl. moms per person. 
Minimum 10 personer och max 20 personer.

Liselotte Forslin har arbetat som matskribent för de flesta tidningar, både dagspress och magasin. Numera jobbar hon mest med mat och bild som matstylist för bild och film till olika livsmedelsföretag som till exempel Arla, Kronfågel, Zeta och andra stora varumärken. Dessutom är hon författare till runt 20 kokböcker och arbetar även som spökskrivare till kändisar som vill göra kokböcker. Hon har producerat kokböcker med Börje Salming, Maria Montazami, Jill Johnson och Annika Sörenstam för att nämna några.

Maria Sjödin med sin gedigna kunskap om vin är mycket duktig på att förmedla det på ett pedagogiskt och icke-tillkrånglat vis. Med glädje och entusiasm sprider hon inte bara läran om olika drycker utan också vad de passar till för mat. Hennes provningar brukar vara avslappnade och ingen fråga är för enkel för att ställa till Maria. Hon berättar mer än gärna. För visst kan det vara lätt att gå vilse i vinets komplexa värld.

Varmt välkomna till vårt kök!

Boka ett eget event i studioköket
Selected Value: 10

Bokning görs via vinprovning@signsjodin.se 

C30A9515