En trevlig vinprovning med olika teman. Vi lägger stort fokus på druvor, metod, distrikt eller land.
Vi provar minst 4 olika viner. En uppskattad aktivitet att göra med kollegor, bästa kompis eller sambo/man.
Du behöver inga förkunskaper – men ett öppet sinne.
POP UP vinbaren är öppen onsdagar under säsong. Provningen leds av Sommelier Maria Sjödin från SignSjodin.
Pris 445kr – 745kr beroende på tema och vad som ingår.Tidsåtgång är ca.75 min. Vinkex bakade av Triller för SignSjodin ingår på samtliga vinprovningar.Det finns möjlighet att äta något gott i restaurangen efter vinprovning.

Ingen förkunskap krävs – men ett öppet sinne

Vår bokningsfunktion ligger för tillfället nere. För att boka en vinprovning vänligen skicka ett mail till vinprovning@signsjodin.se med följande uppgifter:
-För- och efternamn
-Provningstillfälle
-Antal personer

Ett unikt tillfälle att ta dela av vin – glaskunskap. Spiegelau är bland sommelier och restauratörer världen över ett det mest populära värumärket.På detta event får du prova vin i vinglas som är framtagna just för olika typer av vin och skillnaden är förvånandsvärt stor. Det ingår även ett valfritt vinglas. Provningen är i samarbete med Bohman & Wiberg i Uppsala              Datum: 8 mars
Tid: 17.30 – 18.45 ca.
Pris: 745kr

 

 

En vinprovning där vi provar prisvärda röda viner från hela världen. Du får möjlighet att prova trendiga, unika men även rellativt okända druvor.
Datum: 15 februari 
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 445kr. Begränsat antal platser.

Vi provar vin från Italien som sticker ut är extra omtyckta och populära. Det blir både röda och vita och kanske något som bubblar.På denna provning ingår även lite chark.

Datum: 29 mars 
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 545kr. Begränsat antal platser.

Champagne ingår förstås i provningen, men även andra snygga mousserande i olika färger. Vi reder ut olika begrepp och metoder som t.ex. skillnaden på en prosecco och cava?
Datum: 12 april
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 545kr. Begränsat antal platser