En trevlig vinprovning med olika teman. Vi lägger stort fokus på druvor, metod, distrikt eller land.
Vi provar minst 4 olika viner. En uppskattad aktivitet att göra med kollegor, bästa kompis eller sambo/man.
Du behöver inga förkunskaper – men ett öppet sinne.
Pop up -vinbaren är öppen några onsdagar i månaden under säsong. Provningen leds av Sommelier Maria Sjödin från SignSjodin.
Pris 445kr – 745kr beroende på tema och vad som ingår.Tidsåtgång är ca.75 min. Vinkex bakade av Triller för SignSjodin ingår på samtliga vinprovningar.Det finns möjlighet att äta något gott i restaurangen efter vinprovning.

Ingen förkunskap krävs – men ett öppet sinne

Boka PopUp-vinbar
Selected Value: 0

Där Champagne ingår, men även andra snygga mouseerande i olika. Vi reder ut olika begreppet och olika metoder, som t.ex. skillnaden på en prosecco och cava ?  Datum: 12 april

Tid: 17.30 – 18.45 ca.
Pris: 545kr Begränsat antal platser.

Flera nyanser av rosa och olika stilar av r rosévin. En populär dryck som vi har delad mening om. Är den ljusa bättre ? eller …. På vinprovningen har får du möjlighet att prova många olika nyanser och förhoppningsvis hittar du en ny favorit.
Datum: 2 maj 
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 545kr. Begränsat antal platser.

Där Champagne ingår, men även andra snygga mousserande i olika stilar. Vi reder ut olika begrepp och metoder som t.ex. som skillnaden mellan en Prosecco och Cava? 

Datum: 24 maj
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 545kr. Begränsat antal platser.

Grillsäsongen och sommaren är äntligen här. Vi provar alla färger av vin och du får inspirerande tips på den bästa kombon vin och mat. Det ingår även lite chark på denna provning.  
Datum: 7 juni
Tid: 17.30 – 18.45
Pris: 545kr. Begränsat antal platser